آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2057
پدیدآور
محمدی، سودابه
Mohammadi, Soudabeh
عنوان فارسی
بررسی کارآیی و سازوکار برخی صمغ های بومی در پایدارسازی مخلوط شیر-آب پرتقال
عنوان انگلیسی
Investigation of the Efficiency and Mechanisms of Some Local Gums on the Stabilization of Orange Juice Milk Mixture
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عباسی، سلیمان
Abbasi, Soleiman
--
استاد مشاور
حمیدی اصفهانی، زهره
Hamidi Esfahani, Zohreh
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1388/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
139
واژههای کلیدی به فارسی
صمغ ها
پایدار کننده ها
شیر آلی(تغذیه)
آب پرتقال
پایدارسازی
نوشیدنی ها
واژههای کلیدی به انگلیسی
Stabilization
Orange juice
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 234 بار