پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2057
عنوان فارسی
بررسی کارآیی و سازوکار برخی صمغ های بومی در پایدارسازی مخلوط شیر-آب پرتقال
عنوان انگلیسی
Investigation of the Efficiency and Mechanisms of Some Local Gums on the Stabilization of Orange Juice Milk Mixture
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1388/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
139
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 234 بار