پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3025
عنوان فارسی
اثر توام ویتامین E و چربی غیراشباع بر پایداری گوشت بلدرچین ژاپنی
عنوان انگلیسی
The effect of vitamin E and unsaturated fat on meet stability of Japanese quail
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
محمدی ساعی، محسن ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
پرورش و مدیریت طیور
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، پرورش و تولید طیور
تاریخ دفاع
1393/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
75
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 189 بار