آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3025
پدیدآور
سپهوند، لیلا
Sepahvand, Lila
عنوان فارسی
اثر توام ویتامین E و چربی غیراشباع بر پایداری گوشت بلدرچین ژاپنی
عنوان انگلیسی
The effect of vitamin E and unsaturated fat on meet stability of Japanese quail
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
شریعتمداری، فرید
Farid, Shariatmadari
--
استاد مشاور
محمدی ساعی، محسن
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
پرورش و مدیریت طیور
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، پرورش و تولید طیور
تاریخ دفاع
1393/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
75
واژههای کلیدی به فارسی
بلدرچین ژاپنی
چربی های حیوانی
مالون دی آلدئید
چربی های گیاهی
ویتامین ای
واژههای کلیدی به انگلیسی
Japanese quail
Animal fats
Malondialdehyde
Plant fats
Vitamin E
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 189 بار