آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
812
پدیدآور
سروری، اعظم
sarvari, Azam
عنوان فارسی
اثر عوامل محیطی بر میزان اسانس چای کوهی منطقه توه جان چناران
عنوان انگلیسی
Effect of Environmental Factors on Rate of Essential Oil of Stachys lavandulifolia Vahl. of Chenaran Tavehjan District
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
دیانتی تیلکی، قاسمعلی
Dianati Tilaki, Ghasem Ali
--
استاد مشاور
رضایی، محمد باقر -- زادبر، محمد
Rezaee, M. B. -- -- Zadbar, M.
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
مرتعداری
تاریخ دفاع
1388/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
87
واژههای کلیدی به فارسی
عامل محیطی
هیپریکوم
عصاره های گیاهی
چناران
گیاهان اسانسی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Environmental Factor
Hypericum
Essential oil crops
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 123 بار