آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
248
پدیدآور
رضایی، مسعود
Rezaei, Masoud
عنوان فارسی
اثرات دما و مدت زمان نگهداری به حالت انجماد در تغییرات چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeunella engrauliformis)
عنوان انگلیسی
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
93
واژههای کلیدی به فارسی
ماهی کیلکای آنچوی
انجماد
اسیدهای چرب
فلوئورسانس
دما و مدت زمان
آهن هم
چربی ها
ارزش غذایی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Nutritive value
Fatty acids
Freezing
Fluorescence
Heme iron (HI)
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 151 بار