پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
248
عنوان فارسی
اثرات دما و مدت زمان نگهداری به حالت انجماد در تغییرات چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeunella engrauliformis)
عنوان انگلیسی
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
93
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 151 بار