آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
285
پدیدآور
اعتمادی، حلیمه
Etemadi, Halime
عنوان فارسی
اثر غوطه وری در سدیم استات و بسته بندی در خلاء ماهی قزل آلای رنگین کمان بر تغییرات بیوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی آن در هنگام نگهداری به صورت سرد
عنوان انگلیسی
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، مسعود
Rezaei, Masoud
--
استاد مشاور
عابدیان کناری، عبدالمحمد
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1386/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
81
واژههای کلیدی به فارسی
اونکورنکوس میکیس
سردسازی
بسته بندی در خلاء
سدیم استات
کیفیت نگهداری
تجزیه ارگانولپتیکی
ماهی (غذا)
واژههای کلیدی به انگلیسی
Oncorhynchus mykiss
Refrigeration
Sodium acetate
Keeping quality
Organoleptic analysis
Fish
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 95 بار