آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
291
پدیدآور
خرمگاه، مهدی
Khorramgah, Mehdi
عنوان فارسی
تاثیر تخلیه شکمی بر خواص شیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) حین نگهداری به حالت انجماد
عنوان انگلیسی
Effect of gutting on chemical and sensory properties of kutum (Rutilus frisii kutum) during frozen storage (-18 ؛ C)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، مسعود
Rezaei, Masoud
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1387/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای جدول
تعداد صفحات
49
واژههای کلیدی به فارسی
روتیلوس فریزی کوتوم
تباهی
کیفیت نگهداری
نگهداری مواد غذایی
ماهی منجمد
ذخیره سازی منجمد
انجماد
خالی سازی شکم
واژههای کلیدی به انگلیسی
Freezing
Deterioratio
Rutilus frisii kutum
Keeping quality
Food preser vation
Frozenfish
Frozen storage
Evisceration
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 119 بار