آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
307
پدیدآور
طبرسا، مهدی
Tabarsa, Mehdi
عنوان فارسی
ترکیبات مغذی جلبک های دریایی Gracilaria sp.و Ulva sp. به صورت تازه و تغییرات محتوای اسیدهای چرب آن ها در فرآورده های مختلف
عنوان انگلیسی
Nutritional Compositions of Fresh Marine Seaweeds Gracilaria sp. and Ulva sp. and Changes of Fatty Acids Content in their Various Products
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، مسعود
Rezaei, Masoud
--
استاد مشاور
رمضان پور، زهره
Ramezanpour, Zohreh
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1388/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
90
واژههای کلیدی به فارسی
گراسیلاریا سالیکورنیا
اولوا لاکتوکا
اسیدهای چرب
اسیدهای آمینه
جلبک دریایی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Amino Acids
Fatty acids
Gracilaria salicornia
Ulva lactuca
Seaweed
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 312 بار