پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
315
عنوان فارسی
تاثیر عصاره چای سبز بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (1792,Oncorhynchus mykiss walbaum) نگهداری شده در یخ
عنوان انگلیسی
Effect of Green Tea Extract on Chemical, Microbiological and Sensory Changes in Ice Stored Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1388/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
97
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 122 بار