آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
315
پدیدآور
محمدزاده، بهروز
Behrooz, Mohammadzadeh
عنوان فارسی
تاثیر عصاره چای سبز بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (1792,Oncorhynchus mykiss walbaum) نگهداری شده در یخ
عنوان انگلیسی
Effect of Green Tea Extract on Chemical, Microbiological and Sensory Changes in Ice Stored Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، مسعود
Rezaei, Masoud
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1388/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
97
واژههای کلیدی به فارسی
اونکورنکوس میکیس
ماهی (غذا)
نگهداری مواد غذایی
کیفیت نگهداری
تباهی
چای سبز
تغییر شیمیایی
تجزیه ارگانولپتیکی
واژههای کلیدی به انگلیسی
chemical modification
Deterioratio
Oncorhynchus mykiss
Fish
Food preser vation
Keeping quality
Green tea
Organoleptic analysis
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 122 بار