آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
317
پدیدآور
انوری، محمد
Anvari, Mohammad
عنوان فارسی
تاثیر زمان دوددهی و تخلیه شکمی بر تغییرات شیمیایی با تاکید بر پروفیل اسیدهای چرب در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
عنوان انگلیسی
Effect of Gutting and smokimg Time on Chemical Changes to Emphasis to Fatty Acids Profile in Kutum (Rutilus frisii Kutum)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، مسعود
Rezaei, Masoud
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1388/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
49
واژههای کلیدی به فارسی
روتیلوس فریزی کوتوم
اسیدهای چرب
تغییر شیمیایی
دوددادن
خالی سازی شکم
نگهداری مواد غذایی
کیفیت نگهداری
واژههای کلیدی به انگلیسی
Smoking
Fatty acids
chemical modification
Rutilus frisii kutum
Evisceration
Food preser vation
Keeping quality
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 133 بار