پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
317
عنوان فارسی
تاثیر زمان دوددهی و تخلیه شکمی بر تغییرات شیمیایی با تاکید بر پروفیل اسیدهای چرب در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
عنوان انگلیسی
Effect of Gutting and smokimg Time on Chemical Changes to Emphasis to Fatty Acids Profile in Kutum (Rutilus frisii Kutum)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
شیلات
تاریخ دفاع
1388/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
49
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 133 بار