پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
385
عنوان فارسی
اثر سطوح متفاوت لسیتین سویا و تخم مرغ جیره با منابع پروتئینی پودر ماهی و کازئین بر رشد، ترکیب اسیدهای چرب بدن، فعالیت آنزیمهای گوارشی و برخی فاکتورهای فیزیولوژیک آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
عنوان انگلیسی
Effect of Various Levels of Soybean and Egg Lecithin with Fish Meal and Casein Protein Sources on the Growth, Fatty Acid Composition, Activity of Digestive Enzymes and some Physiological Parameters of Oncorhynchus mykiss Alevin
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
هدایتی، مهدی
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
تکثیر و پرورش آبزیان
رشته تحصیلی
شیلات - تکثیروپرورش
تاریخ دفاع
1391/2
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
96
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 162 بار