پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
441
عنوان فارسی
تهیه نانوکامپوزیت آگار- نانو سلولز غنی شده با اسانس مرزه جهت کنترل رشد باکتری های عامل فساد در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
عنوان انگلیسی
Preparation of Agar/ Nanocellulose Nanocomposite Enriched with Savory Essential Oil in order to Control the Growth of Spoilage Bacteria in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillet
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1392/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
99
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 121 بار