آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
449
پدیدآور
عموزادخلیلی، معصومه
Amouzad Khalili, Masoumeh
عنوان فارسی
تولید خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata) و ارزیابی اثرات ویتامین C و E در افزایش ماندگاری آن در طول دوره نگهداری
عنوان انگلیسی
Production of Microalgal Paste of Nannochloropsis oculataand Evaluationof Vitamine C and E additives on increasing of shelf life during storage
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عابدیان کناری، عبدالمحمد
Abdolmohammad, Abedian Kenari
--
استاد مشاور
رضائی، مسعود
Rezaei, Masoud
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
تکثیر و پرورش آبزیان
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، تکثیر و پرورش آبزیان
تاریخ دفاع
1392/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
62
واژههای کلیدی به فارسی
نانوکلروپسیس اکولاتا
خمیر جلبکی
زمان ماندگاری
ویتامین ای
اسید اسکوربیک
واژههای کلیدی به انگلیسی
Algal paste
Nannochloropsis oculata
Residence time
Vitamin E
Vitamin c
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 128 بار