آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
452
پدیدآور
میان، روزیتا
Mian, Rozita
عنوان فارسی
اثر ترکیبی ازن و عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) طی شرایط نگهداری در یخ
عنوان انگلیسی
Combined Effect of Ozone and Extract of Zataria multiflora on Shelf Life of Indian Mackerel (Rastrelliger kanagurta) During Ice Storage
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، مسعود
Masoud, Rezaei
--
استاد مشاور
مرتضوی، محمدصدیق
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1393/7
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
50
واژههای کلیدی به فارسی
ازون
آویشن
زمان ماندگاری
انجماد
راسترلیگرکاناگورتا
واژههای کلیدی به انگلیسی
Thyme
Freezing
Ozone
Residence time
Rastrelliger kanagurta
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 137 بار