پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
452
عنوان فارسی
اثر ترکیبی ازن و عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) طی شرایط نگهداری در یخ
عنوان انگلیسی
Combined Effect of Ozone and Extract of Zataria multiflora on Shelf Life of Indian Mackerel (Rastrelliger kanagurta) During Ice Storage
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مرتضوی، محمدصدیق ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1393/7
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
50
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 137 بار