پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
459
عنوان فارسی
اثرات استفاده از اسید سیتریک به منظور افزایش میزان جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (1792,Oncorhynchus mykiss walbaum)
عنوان انگلیسی
Effects of Using Citric Acid in order to Increase Fishmeal Replacement with Soybean Meal in the Diet of Rainbow Trout
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
تکثیر و پرورش آبزیان
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، تکثیر و پرورش آبزیان
تاریخ دفاع
1393/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
60
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 184 بار