پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
466
عنوان فارسی
تهیه و ارزیابی فیلم های بسته بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی لاکتیک اسید (PLA) در حفظ کیفیت فیله تازه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
عنوان انگلیسی
Preparation and Evaluation of Antimicrobial Packaging Films Based on Polylactic Acid (PLA) on Quality Preservation of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillet
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1393/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
101
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 231 بار