پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
476
عنوان فارسی
اثرافزودن سطوح مختلف اسید لاکتیک درمیزان جایگزینی پودر سویا به جای پودر ماهی درجیره غذایی فیل ماهی (Huso huso)
عنوان انگلیسی
Effect of Different Levels of Lactic Acid on Replacement of Fishmeal by Soybean Meal in Diet of juvenile Beluga (Huso huso)
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
تکثیر و پرورش آبزیان
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، تکثیر و پرورش آبزیان
تاریخ دفاع
1393/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
66
واژه‌های کلیدی به فارسی
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 152 بار