آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
476
پدیدآور
متانی بورخیلی، حمزه علی
Matani boorkheili, Hamze ali
عنوان فارسی
اثرافزودن سطوح مختلف اسید لاکتیک درمیزان جایگزینی پودر سویا به جای پودر ماهی درجیره غذایی فیل ماهی (Huso huso)
عنوان انگلیسی
Effect of Different Levels of Lactic Acid on Replacement of Fishmeal by Soybean Meal in Diet of juvenile Beluga (Huso huso)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عابدیان کناری، عبدالمحمد
Abdolmohammad, Abedian Kenari
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
تکثیر و پرورش آبزیان
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، تکثیر و پرورش آبزیان
تاریخ دفاع
1393/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
66
واژههای کلیدی به فارسی
هوسو
جیره های غذایی
پودر ماهی
لاکتیک اسید
واژههای کلیدی به انگلیسی
Fish meal
Huso
Lactic acid
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 152 بار