آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
487
پدیدآور
بذرافشان، حسین
Bazrafshan, Hossein
عنوان فارسی
تأثیر روشهای متفاوت بیهوشی بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخ حاوی عصاره میخک
عنوان انگلیسی
Effect of the Deferent Stunning Procedures on Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) During Storage in Icing with Clove Extract
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی،مسعود
Masoud,Rezaei
--
استاد مشاور
فلاحتکار،بهرام
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1394/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
84
واژههای کلیدی به فارسی
اونکورنکوس میکیس
دیانتوس
عصاره های گیاهی
ارزیابی کیفیت
بیهوشی
یخ گذاری
واژههای کلیدی به انگلیسی
Dianthus
Oncorhynchus mykiss
Quality evaluation
Anaesthesia
Icing
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 150 بار