پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
487
عنوان فارسی
تأثیر روشهای متفاوت بیهوشی بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخ حاوی عصاره میخک
عنوان انگلیسی
Effect of the Deferent Stunning Procedures on Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) During Storage in Icing with Clove Extract
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
فلاحتکار،بهرام ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1394/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
84
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 150 بار