پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
534
عنوان فارسی
تخلیص و شناسایی ویژگیهای بیوشیمیایی آنزیم پپسین حاصل از معده ماهی شیر معمولی (Scomberomorus commerson)، و بررسی اثر نانو گرافن اکسید در افزایش بازیابی و پایداری حرارتی پپسین
عنوان انگلیسی
Purification and Biochemical Properties Characterizations of Pepsin Enzyme from the Stomach of Scomberomorus commerson and Investigation on Effects of Nano Graphene Oxide in Increase the Recovery and , Seyed Reza ShobaThermal Stability of Pepsin
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
تقوی مقدم،احمد ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
منابع طبیعی و علوم دریایی
دپارتمان یا گروه
فرآوری محصولات شیلاتی
رشته تحصیلی
مهندسی منابع طبیعی ، فرآوری محصولات شیلاتی
تاریخ دفاع
1396/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
97
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 223 بار