Write your message
بارکد
Thesis Code
10000877
Persian Title
اثر شوری و دمای پائین بر ورود باکتری Escherichia coliبه حالت زنده اما غیر قابل کشت (VBNC)و بررسی تغییرات مقاومت حرارتی و بیان ژن های بیماری زایی آن (eae,stx2,stx1)در ماهی کپور نقره ای نمک سود شده
English Title
The effect of salt and low temperature on the entering of Escherichia coli to viable but nonculturable state and investigation its thermal resistance and expression of its pathogenic genes (stx1, stx2, eae) in salted silver carp
Other Lang Title
Advisor
Degeree
PhD
Faculty
Natural Resources and Marine Sciences
Group
Fishing Products Processing
Field
Fishery-Fishery Production
Judgment Day
2019/02
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
CD
Number Of Pages
122
Other Lang Keywords
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Visits: 26 Time(s)