Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
1969
Author
زرین قلمی، سهیلا
zaringhalami, Soheila
Persian Title
کاربرد روغن بذر چای اصلاح شده به عنوان جایگزین کره ی کاکائو در فرمولاسیون شکلات
English Title
Application of the Modified Tea Seed Oil as Cocoa Butter Replacer in Chocolate Formulation
Other Lang Title
Supervisor
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
Advisor
برزگر، محسن --
حمیدی اصفهانی، زهره
Barzegar, Mohsen -- --
Hamidi, Zohreh
--
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Field
Food Industries & Sciences
Judgment Day
2009/08
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Chart
تصوير
Table
Number Of Pages
99
persian Keywords
روغن بذر چای
کره کاکائو
صنعت کاکائو
دانه های کاکائو
شکلات
جایگزین های چربی
روغن و چربی
English Keywords
Teaseed oil
Cocoa butter
Cocoa industry
Chocolate
Oil and fat
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 183 Time(s)