Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
2620
Author
هادیان، زهرا
Hadian, Zahra
Persian Title
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید
English Title
Production and Evaluation of Nanoliposomes Containing Docosahexaenoic acid and Eicosapentaenoic acid
Other Lang Title
Supervisor
سحری، محمدعلی
-- مقیمی، حمید رضا
Mohammad ali, Sahari
--
Advisor
برزگر، محسن --
عباسی، سلیمان
-- --
Abbasi, Soleiman
--
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Food Sciences
Field
Food Technology
Judgment Day
2013/04
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Table
Chart
Number Of Pages
128
persian Keywords
ایکوزاپنتاانوییک اسید
دوکوزاهگزاانوییک اسید
اسیدهای چرب امگا 3
لیپوزوم ها
خواص شیمیایی - فیزیکی
کپسولی کردن
English Keywords
Eicosapentaenoic acid
Docosahexaenoic acid
Physicochemical properties
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 188 Time(s)