Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
2697
Author
برزگر، حسن
Barzegar, Hassan
Persian Title
ارزیابی و بهینه سازی فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته- رس و کاربرد آن در نگهداری نان حجیم
English Title
Evaluation and Optimization of Active Starch- Clay Nanocomposite Film and Its Application for Bread Preservation
Other Lang Title
Supervisor
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Mohammad Hossain, Azizi
--
Advisor
برزگر، محسن --
حمیدی اصفهانی، زهره
, -- --
Hamidi-Esfahani, Zohreh
--
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Food Sciences
Field
Food Technology
Judgment Day
2013/09
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Chart
تصوير
Table
Number Of Pages
138
persian Keywords
بسته بندی فعال
زیست بسپار
نانوکامپوزیت
نان
کهنگی
نشاسته سیب زمینی
نانورس
English Keywords
Bread
Biopolymer
Nanocomposite
Staling
Potato starch
Nanoclay
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 153 Time(s)