Write your message
بارکد
Thesis Code
2740
Persian Title
بهینه سازی استخراج، تاثیرات فرایندهای برودتی، حرارتی و ریزپوشینه سازی بر ترکیبات زیست فعال عصاره های زرشک آبی (Berberis integerrima) و پلویی (Berberis vulgaris)
English Title
Optimization of Extraction, Effects of Cooling and Heating Processes and Encapsulation on Bioactive Compounds of Berberis vulgaris and Berberis integerrima Extracts
Other Lang Title
Advisor
برزگر، محسن -- عباسی، سلیمان , -- -- Abbasi, Soleiman --
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Food Sciences
Field
Food Technology
Judgment Day
2013/11
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Chart
تصوير
Table
Number Of Pages
189
Other Lang Keywords
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Visits: 181 Time(s)