Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
3130
Author
خراسانی، سپیده
Khorasany, Sepideh
Persian Title
بررسی تأثیر برخی عصاره های گیاهی و پرتودهی گاما در بهبود کیفیت پسته بسته بندی شده
English Title
Effect of Some Plant Extracts and Gamma Irradiation on the Quality Improvement of Packed Pistachio
Other Lang Title
Supervisor
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Mohammad Hossain, Azizi
--
Advisor
برزگر، محسن --
حمیدی اصفهانی، زهره
-- --
Hamidi-Esfahani, Zohreh
--
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Food Sciences
Field
Food Technology
Judgment Day
2015/11
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Table
Chart
Number Of Pages
149
persian Keywords
پسته ها
بسته بندی
کیفیت نگهداری
عصاره های گیاهی
پرتو گاما
آفلاتوکسین ها
آسپرژیلوس فلاووس
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
English Keywords
Gamma ray
Keeping quality
Aspergillus flavus
Aspergillus parasiticus
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 182 Time(s)