Write your message
بارکد
Thesis Code
3400
Persian Title
بهینه سازی شرایط استخراج، تاثیر فرایندهای برودتی، حرارتی و تغلیظ بر برخی ترکیبات زیست فعال عصاره میوه عناب (Ziziphus vulgaris) و استفاده از آن به عنوان نوشیدنی فراسودمند
English Title
Optimization of Extraction Conditions, Effect of Cooling, Heating and Concentration Processes on Bioactive compounds of Jujube Fruit Extract (Ziziphus vulgaris) and Its Application as Functional Drink
Other Lang Title
Advisor
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Food Sciences
Field
Food Technology
Judgment Day
2016/12
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Table
Chart
Number Of Pages
157
English Keywords
Other Lang Keywords
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Visits: 210 Time(s)