Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
3569
Author
سیف زاده، نگین
Seifzadeh, Negin
Persian Title
تغلیظ ضداکساینده های عصاره آبی پوست سبز پسته با استفاده از فرایند غشایی و کاربرد آن در روغن بزرک به عنوان یک ضداکساینده طبیعی
English Title
Concentration of Pistachio Hull Extract Antioxidants using Membrane Separation and its Application in Flaxseed Oil as a Natural Antioxidant
Other Lang Title
Supervisor
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
Advisor
احمدی گاولیقی، حسن -- برزگر، محسن
, --
Degeree
PhD
Faculty
Agriculture
Group
Food Sciences
Field
Food Technology
Judgment Day
2018/05
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Table
Chart
Number Of Pages
117
persian Keywords
پوست سبز پسته
جداسازی غشایی
ترکیبات فنولی
فعالیت ضداکسایشی
English Keywords
Membrane separation
Phenolic compounds
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 278 Time(s)