Write your message
بارکد
Thesis Code
361
Persian Title
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی و نوع محیط پرکننده بر تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی فرآیند کنسروسازی
English Title
Effect of different heating treatments and kind of filling media on lipid changes in silver carp (Hypopthalmichthys molitrix) canning
Other Lang Title
Supervisor
رضائی، مسعود -- معینی، سهراب Rezaei, Masoud -- -- Moeini, Sohrab
Advisor
حسینی، هدایت -- اسکندری، سهیل Hosseini, Hedayat -- -- Eskandari, Soheyl
Degeree
PhD
Faculty
علوم دریایی
Group
Field
Fishery
Judgment Day
2011/02
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Chart
تصوير
Table
Number Of Pages
144
Other Lang Keywords
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Visits: 131 Time(s)