Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
361
Author
ناصری، محمود
Naseri, Mahmood
Persian Title
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی و نوع محیط پرکننده بر تغییرات چربی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی فرآیند کنسروسازی
English Title
Effect of different heating treatments and kind of filling media on lipid changes in silver carp (Hypopthalmichthys molitrix) canning
Other Lang Title
Supervisor
رضائی، مسعود
-- معینی، سهراب
Rezaei, Masoud
--
-- Moeini, Sohrab
Advisor
حسینی، هدایت -- اسکندری، سهیل
Hosseini, Hedayat -- -- Eskandari, Soheyl
Degeree
PhD
Faculty
علوم دریایی
Group
Field
Fishery
Judgment Day
2011/02
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Chart
تصوير
Table
Number Of Pages
144
persian Keywords
هیپوفتالمیکتیس مولیتریکس
کنسروسازی
چربی ها
سترون سازی
English Keywords
Hypophthalmichthys molitrix
Canning
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 131 Time(s)