Write your message
بارکد
Thesis Code
385
Persian Title
اثر سطوح متفاوت لسیتین سویا و تخم مرغ جیره با منابع پروتئینی پودر ماهی و کازئین بر رشد، ترکیب اسیدهای چرب بدن، فعالیت آنزیمهای گوارشی و برخی فاکتورهای فیزیولوژیک آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
English Title
Effect of Various Levels of Soybean and Egg Lecithin with Fish Meal and Casein Protein Sources on the Growth, Fatty Acid Composition, Activity of Digestive Enzymes and some Physiological Parameters of Oncorhynchus mykiss Alevin
Other Lang Title
Advisor
هدایتی، مهدی
Degeree
PhD
Faculty
Natural Resources and Marine Sciences
Group
Aquaculture
Field
Fishery-Breeding & Increasing
Judgment Day
2012/04
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Table
Chart
Number Of Pages
96
Other Lang Keywords
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Visits: 161 Time(s)