Enter your email address
Submit
Write your message
ارسال به ایمیل
Parseh system search guide
فارسی
Contact us
About Us
Login
Remember me
Create Account
Reset Password
Cart
No item
Helps
بارکد
Thesis Code
510
Author
سروی مغانلو، کورش
Sarvi Moghanlou, Kourosh
Persian Title
تأثیر زمان اسمولتیفیکاسیون بر روند برخی تغییرات فیزیولوژیک و ژنتیکی مرحله پار تا اسمولت در ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
English Title
Effect of Smoltification Timing on Some Physiological and Genetic Changes during Parr-Smolt Transformation in Caspian Trout (Salmo trutta caspius)
Other Lang Title
Supervisor
کلباسی مسجدشاهی، محمدرضا
Mohammad Reza, Kalbassi
--
Advisor
مجازی امیری، باقر
Degeree
PhD
Faculty
Natural Resources and Marine Sciences
Group
Aquaculture
Field
Fishery
Judgment Day
2012/03
Text language
Persian
Abstract language
Persian
English
Appearance
Table
Chart
Number Of Pages
139
persian Keywords
اسمولتیفکاسیون
ماهی آزاد دریای خزر
ایمونوهیستوشیمی
k مثبت
Naمثبت
هورمون
English Keywords
ATPase
NKCC
CFTR
Other Lang Keywords
Abstract file
Main file
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
Remember me
Create Account
|
Reset Password
Visits: 174 Time(s)